Infosidene startet som en god ide fra Thore Vidar S. Fredriksen, som sammen med Jan Ivar Gundersen nå har laget infosidene. Arbeidet ble påbegynt høsten 2005, og ikke lenge etterpå var den første versjonen av sidene på lufta. Siden har det sakte utviklet seg til det dere ser her i dag.

Vi utvikler sidene kontinuerlig og har mange ideer for fremtiden. Vi håper du som bruker av sidene har god nytte av informasjonen som ligger her. Pr. i dag har vi dekket hele Vestfold, noe vi kan takke trofaste bidragsytere for. Uten alle dere som legger inn arrangementene, ville sidene vært sørgelig tomme. Hvis du sporadisk er arrangør av et større eller mindre arrangement som er åpent for alle, så er du velkommen til å legge dette inn på infosidene. Hvis du er arrangør mer jevnlig, så kan du ta kontakt med oss for å få brukernavn og passord. Da kan du administrere dine arrangementer helt selv, slette og endre ting, legge inn avlysninger osv.

Grunnen til at vi startet dette prosjektet var at vi selv opplevde problemer med å finne frem til arrangementer i vår egen og andre byer i Vestfold. Det har vært en stor jobb å få dette til, og vi håper dere som bruker sidene kan legge inn noen kommentarer til oss, kom gjerne med forslag til forbedringer osv.

Ansvarlig for sidene er:
Thore Vidar S. Fredriksen (91176471)
og Jan Ivar Gundersen (98290881).

 
            Infosiden

            Om oss

            SMS 2105